Help de vluchtelingen uit Syrië


Kies uit:

 • ?

  Voor €440,- geef je medische apparatuur voor een mobiele kliniek die hulp biedt aan mensen in moeilijk te bereiken gebieden.

  440,00
 • ?

  Voor €35,- geef je vrouwen en meisjes dit pakket en draag je bij aan hun veiligheid en waardigheid. De inhoud van het pakket bestaat o.a. uit zeep, tandenpasta, tandenborstel, maandverband, ondergoed een handdoek, zaklamp en een veiligheidsfluitje.

  35,00
 • ?

  Draag met €10 bij aan het noodhulpbudget en hiermee de eenmalige financiële ondersteuning van een vluchteling. Op deze manier kan een vluchteling zelf bepalen waar hij of zij het meeste behoefte aan heeft. Eten onderdak of bijvoorbeeld medische zorg.

  10,00
 • ?

  Voor €21 geef je een kind een pakket met hierin o.a. tekenmaterialen, klei en meer om de cognitieve ontwikkeling te stimuleren. Deze pakketten helpen bij het verlichten van stressfactoren die kinderen en hun verzorgers ervaren.

  21,00
 • ?

  Je helpt ons om de meest kwetsbare vluchtelingen eenmalig met een bedrage van €85,- financieel te ondersteunen zodat ze eten, onderdak of bijvoorbeeld medische zorg kunnen betalen. Hiermee stel je een vluchteling in staat om zelf te bepalen waar hij of zij het meeste behoefte aan heeft.

  85,00
 • ?

  Voor €36,- geef je een gezin dat net is aangekomen in een vluchtelingenkamp een voedselpakket voor een week. Het pakket bestaat uit producten die lang houdbaar zijn en niet gekookt hoeven te worden . Denk aan kip in blik, tonijn in blik, hummus in blik, bonen in blik, groentes in blik, olijfolie, sinaasappelsap, zataar (kruidenmix) en crackers.

  36,00