ACTIEVOORWAARDEN

Voor deelname aan deze crowdfunding gelden onderstaande actievoorwaarden.

  • We gebruiken jouw donatie zorgvuldig en enkel voor het inkopen van advertentieruimte in een landelijke krant.
  • De crowdfunding start op 24 maart 2022. De krantenadvertentie staat gepland op vrijdag 8 april 2022. Het gaat om een hele pagina in het Algemeen Dagblad, mocht de crowdfunding meer geld ophalen, plaatsen we de advertentie op zoveel mogelijk andere plekken.
  • Looptijd van de crowdfunding is van 24 maart 2022 t/m 7 april 2022. Mits de donatie na donderdag 7 april om 06.00 uur is gedaan, kunnen we jouw naam helaas niet langer op de advertentie printen. Dit heeft te maken met de productietijd van het Algemeen Dagblad.
  • Crowdfunders krijgen een bevestiging na hun donatie en eenmalig meer informatie per e-mail over het verloop van de actie op de dag van plaatsing van de advertentie.
  • Van donaties die we rechtstreeks ontvangen op ons rekeningnummer (IBAN NL48 INGB 0000 000999) kunnen we helaas de naam niet meenemen in de advertentie, omdat we dan geen formele toestemming hebben gekregen de naam te mogen gebruiken.
  • Je persoonsgegevens worden vertrouwelijk behandeld en vastgelegd in de donateursadministratie van Stichting Vluchteling (volgens de AVG-regels), als je hebt aangeven dat we jouw naam ook mogen gebruiken om de crowdfunding via de krantenadvertentie te promoten.
  • We gaan zeer zorgvuldig om met de door jou opgegeven naam. We gebruiken jouw naam alleen voor de advertentie in het kader van onze crowdfundcampagne, die staat gepland op vrijdag 8 april + een doorplaatsing hiervan op onze website en sociale media.
  • We accepteren alleen de naam van de crowdfunder zelf. We voeren een controle uit bij alle ingezonden namen en accepteren geen (politieke) boodschappen of teksten.

KRIJG DEZE BOODSCHAP IN DE KRANT

Ik doe mee

Dezelfde pijn, hetzelfde verdriet, gelijke nood

Oekraïne, Syrië, Jemen. Waar je ook vandaan komt; iedere vluchteling hoort beschermd en geholpen te worden. En dat mag iedereen weten! Help mee dit bericht te verspreiden door heel Nederland. Doneer een vierkante centimeter. Bij 1030 cm² krijgen we deze advertentie in een landelijke krant. 

Onderteken de boodschap met jouw voornaam

Jij wordt onderdeel van onze oproep: je voornaam printen we onder de boodschap in de krant. Zo laten we met z'n allen zien dat we achter gelijke behandeling van elke vluchteling staan. Anoniem geven? Dat kan hier.